RSS Panthersin uusi hallitus
RSS PanthersJulkaistu: 23.10.2023 13.45

RSS Panthersin uusi hallitus

RSS Panthersin uusi hallitus valittiin seuran vuosikokouksessa 17.10. Hallituksen puheenjohtajana toimii Joonas Mämmelä, varapuheenjohtajana Katja Pietinen, rahastonhoitajana Suvi Rekola, sihteerinä Tomi Selkälä ja jäseninä Ame Vallioniemi, Marleena Makaroff, Mika Leppä ja Heidi Kallio.

Hallitus on asettanut tavoitteekseen seuran kehittämisen monipuolisesti ja vastuullisesti lasten ja nuorten urheilun kehittämiseksi. Tavoitteena on tarjota kaikille seuran jäsenille mahdollisuus harrastaa urheilua tasosta, taustasta tai taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Seura pyrkii myös edistämään yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa, terveyttä ja hyvinvointia lasten ja nuorten keskuudessa.

Uusi hallitus aikoo tehdä tiivistä yhteistyötä seuran valmentajien ja ohjaajien kanssa, jotta voidaan tarjota laadukasta valmennusta ja ohjausta kaikille seuran jäsenille. RSS Panthers tulee seurana panostamaan valmentajien ja toimihenkilöiden kouluttamiseen sekä keskittymään pelaajien laadulliseen hyvinvointiin ja harrastamisen mielekkyytteen. Hallitus pyrkii aloittamaan yhteistyön muiden paikallisten toimijoiden kanssa, jotta seuran toimintaa voidaan kehittää entistä monipuolisemmaksi ja vastuullisemmaksi. Toimintaa tullaan kehittämään Olympiakomitean Tähtiseura -laatutekijöiden viitekehyksen mukaisesti.

Kaiken kaikkiaan RSS Panthersin uusi hallitus on valmis tekemään töitä seuran kehittämiseksi ja tarjoamaan jäsenilleen entistä parempaa urheilutoimintaa.