P15 - Sarjapelit Porissa
Julkaistu: 19.11.2023 10.14

P15 joukkueen sarjapelit pelattiin 11.11.2023 Momentum-hallilla Porissa. Tarjolla oli siis bussireissu, joskin tällä kertaa erittäin ohuella miehityksellä (2+9) pelureita. Kun aamulla bussin takaosaston boomblasterissa pauhasi JVG:n Amatimies, pohdiskeli valmentaja etuosastolla, että näinköhän pelurit tiedostivat kuinka pitkää päivää ja alati hies Porissa tultaisiin painamaan.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui heti hyvä mittari, kun sarjakakkonen SalBa Raumalta asettui panttereita vastaan. Vaikka liikkeellä oltiin vajaalla kahdella kentällisellä pelureita, ei kuvia kumarreltu. Pantterit erittäin terävästi peliin ja erän puolivälissä taululla 2-0 lukemat panttereille. SalBa sai myös kuparisen rikki mutta erän viimeisestä maalista vastasi kuitenkin pantterit ja erätauolle siirryttiin panttereiden johtaessa peliä lukemin 3-1. Toisessa erässä edelleen hyvin pelissä mukana joskin vastustaja vastasi erän maaleista ja näin ollen viimeiseen erään lähdettiin 3-3 numeroissa. Kolmannen erän alkupuolella vastustaja käytti maalipaikkansa tehokkaasti ja siirtyi 3-5 johtoon. Ennen viimeistä vitosta pantterit aikalisälle – vähän happea / palauttelua ja täydellä rähinällä jahtaamaan maaleja. Viimeisillä minuuteilla vielä päästiin jauhamaan hyvä ylivoima ja viimeinen puoliminuuttia ilman maalivahtia mutta kaventavaa osumaa ei onnistuttu saamaan aikaiseksi. Näin ollen peli vastustajalle lukemin 3-5.

Tämän jälkeen koppiin lyhyille puheille ja pienelle venyttelylle. Sitten vaan lämmintä vaatetta niskaan ja eväille katsomoon muiden joukkueiden pelejä tsekkaamaan – aikaa pelien välissä pari tuntia, joten joukkue sai tässä kohtaa hengähtää ja palautella mukavasti ensimmäisen ottelun jälkeen.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui TPS Turusta. TPS otteluun tuoreilla jaloilla ja pelaajaluettelon perusteella varsin erilaisella kokoonpanolla kuin kauden aiemmissa tapahtumissa. Ensimmäinen erä edettiin tasaisissa tunnelmissa ja ensimmäisen maalin iski vastustaja. Erätauolle siirryttiin lukemissa 0-1 vastustajalle. Toinen erä tsempattiin hienosti ja viimeiseen erään lähdettiin samaisista 0-1 lukemista vastustajan eduksi. Kolmannen erän ensimmäisen kympin aikana vastustaja pääsi rankaisemaan kolmesti ja ennen viimeistä vitosta pantterit aikalisälle – pieni palauttelu ja yhteisenä tavoitteena avata vielä oma maalitili. Paikkoja oli mutta ei saatu toimitettua palloa verkon perukoille. Viimeisellä minuutilla vastustaja vielä iski ottelun viimeisen maalin ja näin ollen peli päättyi lukemiin 0-5 vastustajalle.

Vaikka voittoja ei näistä peleistä tullut, niin voidaan kuitenkin todeta, että panttereiden peli-ilme ja tekemisen taso ohuella rosterilla oli pelkkää timanttia! Kenttäpelaajat antoivat kaikkensa ja molemmat maalivahdit esittivät lukuisia paraatitorjuntoja ja omalta osaltaan pitivät pantterit pelissä mukana molemmissa otteluissa. Pantterit siis painoivat Porissa pitkän ja hikisen päivän mutta kuten aiemmin mainitussa biisissäkin taidetaan todeta, niin vain siten homma hoituu. Tällaiset pelit jos mitkä hitsaavat joukkuetta yhtenäisemmäksi ja näistä kokemuksista on varmasti hyötyä tulevissa koitoksissa!

Seuraavat pelit pelataan 2.12.2023 Lopella Lastikassa. Vastaan asettuvat LeKin ja Classicin joukkueet.

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/462!sb2023ss/group/1

Joukkueen some-osasto on erittäin aktiivinen ja kuvia / fiiliksiä panttereiden toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthersp15/

Joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaisi harrastuksena!