P15 sarjapelit Tampereella
Julkaistu: 27.10.2023 06.30

P15 joukkueen sarjapelit jatkuivat 22.10.2023 legendaarisella Spiral-hallilla Tampereella. Spiralilla on jokainen Kanta-Hämäläinen säbä-niilo varmasti päässyt vierailemaan jossain vaiheessa oman säbä-harrastustuksensa aikana. Hallin kompaktin kokoisiin pukukoppeihin saatiin tällä kertaa varsin hyvin mahtumaan ohuen ohut miehitys (2+10) pelureita.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Classicin joukkue Tampereelta. Peliin lähdettiin puolin ja toisin tunnustellen ja ensimmäinen erä eteni varsin tasaisissa merkeissä. Vastustaja onnistui hyödyntämään tehokkaasti omat maalipaikkansa ja erätauolle siirryttiin 0-2 lukemissa vastustajalle. Toinen erä aloitettiin vahvasti ja kavennettiin peli lukemiin 1-2. Näissä merkeissä edettiin aivan erän loppuun, jossa kohdattiin 2½ minuutin synkkä jakso, jonka aikana vastustaja rankaisi kolmesti ja erätauolle siirryttiin lukemissa 1-5 vastustajalle. Kolmannessa erässä vastustaja piti jalkaa kaasulla ja iski vielä kolme lisäosumaa ja pelin loppulukemat näin ollen 1-8 vastustajalle.

Tämän jälkeen koppiin lyhyille puheille ja siitä pantterit siirtyivät eväiden kanssa katsomoon tsekkaamaan naapurikylän tuttujen pelureiden otteita omissa peleissään.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui AC Nokia. Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä ja maaleja iskettiin vuoron perään siihen malliin, että erätauolle siirryttiin vastustajan johtaessa peliä lukemin 1-2. Myös toisessa erässä vastustaja aloitti maalitehtailun. Melko nopeasti tämän jälkeen kuitenkin kavennettiin peli lukemiin 2-3. Erän loppupuolella vastustajan maalisarakkeeseen lisättiin vielä pari lisäosumaa osittain myös panttereiden epäonnen kautta. Kolmanteen erään startattiin siis lukemista 2-5. Vielä yritettiin taistella mukaan peliin, kun onnistuttiin tekemään erän ensimmäinen maali. Vastustaja oli kuitenkin piirun verran parempi ja onnistui vielä viimeisellä peliminuutilla iskemään yhden lisäosuman. Näin ollen tulostaululla loppulukemat 3-6 vastustajalle.

Ei auennut panttereiden pistesaalis siis vielä näissä sarjapeleissä. Ensimmäinen ottelu oli pelillisesti melko hyvää tekemistä ja kyettiin haastamaan vastustajaa oman pelisuunnitelman mukaan. Tämän lisäksi joukkueen peli-ilme oli pirteä ja tsempattiin loppuun asti hyvällä sykkeellä. Toinen peli opetti varmasti sen verran, että vastoinkäymisistä huolimatta pitäisi kyetä nollaamaan tilanteet ja jaksaa luottaa omaan hyvään tekemiseen ja sitä kautta mahdollisen toivotun lopputuloksen saavuttamiseen. Hyvää oppia siis tuleviin peleihin – kyllä ne voitot myös onnistutaan kairaamaan, kunhan vaan jaksetaan uskoa itseemme!

Seuraavat pelit pelataan 29.10.2023 Turussa Leaf-Areenalla. Vastaan saadaan täysin uudet tuttavuudet, kun vastaan asettuvat länsirannikon joukkueet FBC Turku ja PTU Porista.

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/462!sb2023ss/group/1

Joukkueen some-osasto on erittäin aktiivinen ja kuvia / fiiliksiä panttereiden toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthersp15/

Joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaisi harrastuksena!