P15 - kausi 2023 - 2024 etenee vauhdilla
Julkaistu: 13.09.2023 09.27

P15 - kausi 2023 - 2024 etenee vauhdilla

P15 joukkue on päässyt varsin mukavaan tekemisen meininkiin elo-syyskuun aikana ja syyskuun lopulla starttaavat sarjapelit on myös jo kirjattu kalentereihin. Palautellaan sarjakauden kynnyksellä mieleen kesäkauden parhaat palat ja otetaan samalla myös pikku katsaus päivän polttaviin asioihin.

Kesällä järjestettiin joukkueen pelureille toimintaa pari kolme kertaa viikossa. Tarjolla oli paljon erilaisia juoksuharjoitteita sekä nopeusvoiman/räjähtävyyden kehittämiseen tähtääviä loikka- ja kuntopalloharjoitteita. Lisäksi vanhempien P17 panttereiden kanssa päästiin saliin vääntämään erilaisia kesä-höntsä-pelejä useampaan otteeseen. Kaiken kaikkiaan reilut parikymmentä tapahtumaa oli tarjolla halukkaille muiden normaalien kesäaktiviteettien (futis, friba, koris jne.) lisäksi.

Kesätreenien lisäksi osa joukkueesta käväisi kesän aikana kerran, osa kaksi kertaa, Salibandyliiton Maajoukkuetie pelaajapolun Kanta-Hämeen alueen United-joukkueen kolme päivää kestävissä tapahtumissa Eerikkilässä omissa ikäkausiryhmissään. Näistäkin tapahtumista pantteripelureille saatiin roppakaupalla kovaa treeniä, testejä, pelejä, intoa ja inspiraatiota, kun päästiin näkemään ja kokemaan mitä oma tekemisen taso on suhteessa muista seuroista valittuihin pelureihin nähden. Kuullun palautteen perusteella pantterit suoriutuivat näistä hommista hienosti!

Elokuussa päästiin myös varsinaisen lajitreenin pariin salissa ja tarkoitus on jatkaa eteenpäin kolmella viikkotreenillä ja näiden alkuun liitetyillä oheisharjoitteilla. Lisäksi kausi käynnistyi myös aamutreenien osalta ja P15 joukkue vastaa jatkossa myös muiden halukkaiden yläkouluikäisten panttereiden aamutreeneistä tiistai aamuisin. Viime kaudella kerätyt kokemukset osoittivat toteen sen, että extra-treeneistä on varsin mukavasti hyötyä pelurille, kun niiden anti saadaan kohdennettua esimerkiksi yhdessä sovituille kehitysalueille.

Myös harjoituspelirintamalla on ensimmäiset ottelut takana ja naapuriseurojen joukkueet on nyt kertaalleen kohdattu. LFT:tä vastaan tuloksena voitto lukemin 7-4 ja SCH:ta vastaan tuloksena tasapeli lukemin 3-3.

Eli varsin mukava lähtö kauteen on takana ja mielenkiinnolla odotamme tulevia sarjapelejä, jotka starttaavat 30.9.2023 Hämeenlinnassa. Pari viikkoa on siis vielä aikaa virittää varusteet minttiin, pistää taktiikat kohdilleen ja asettaa joukkueen yhteiset tavoitteet sarjakauden suhteen.

Joukkueen some-osasto on erittäin aktiivinen ja kuvia / fiiliksiä panttereiden toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthersp15/

Ja vinkkinä kiinnostuneille: tässä tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaisi harrastuksena!